Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper anne, 12 çocuğu var 13'üncüsüne hamile

Süper anne, 12 çocuğu var 13'üncüsüne hamile

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de 7 aylıktan 20 yaşa kadar farklı yaşlarda 12 çocuğu olan kadın, 13. çocuğuna hamile.

İngiltere'de 7 aylıktan 20 yaşa kadar farklı yaşlarda 12 çocuğu olan kadın, 13. çocuğuna hamile. Kent'te yaşayan Tania Sullivan (40), İngiliz hükümetinin kendisine bu çocuklar için her yıl verdiği 82 bin Sterlini (246 bin TL) çalıştığı için istemedi. Aile çocuklarının hem eğitim hem bakım masrafını kendisi karşılıyor. Sullivan, "Hep çok çocuk sahibi olmak istemiştim. Belki 6 çocuğum olur diyordum ama bunu ikiye katladım" diye konuştu. Kocası Mike ile birlikte çocuklarını evde okutan Sullivan, "Evde eğitimde esneklik paha biçilmez kıymette. Çocuklar çok daha iyi öğreniyorlar. Çocuklarımın şanslı olduğunu düşünüyorum" diyor. Sullivan ailesi 5 odalı bir evde yaşıyor. Aile ekmek, reçel ve tereyağını kendisi yapıyor. Yumurtaları da kendi tavuklarından elde ediyorlar. Tania Sullivan'ın "largerfamilylife.com" isimli bir internet sitesi de var ve aileleri çok çocuk sahibi olmaya teşvik ediyor. Tania'nın çocukları da ailenin sürekli genişlemesini sevinçle karşılıyor.ÇOCUK YUVASI GİBİ nbsp;
Yıllık 246 bin TL çocuk yardımını kabul etmeyen 12 çocuk annesi Tania Sullivan'ın mutfağında birçok biberon ve bebek yedirme sandalyesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...