Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milliler Güney Afrika'ya fark attı

/ Kaynak: CHA
Milliler Güney Afrika'ya fark attı

SPOR Haberleri  / CHA

Dünya Kupasına hazırlanan Tekerlekli Sandalye Genç Basketbol Milli Takımımız 4 ülkenin katıldığı turnuvanın ilk maçında Güney Afrika'yı 73-28 mağlup etti.

5-15 eylül tarihlerinde yapılacak Dünya Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan millilerimiz, 4 ülkenin katıldığı hazırlık turnuvasında Güney Afrika'yı 73-28'lik skorla yenmeyi başardı. Şampiyona öncesinde Türkiye, Güney Afrika, İran ve Avustralya'nın katıldığı turnuvanın ilk karşılaşması Yüreğir Spor Salonunda oynandı. Türkiye ile Güney Afrika takımları arasındaki maça hızlı başlayan Genç Milli Takım ilk yarıyı 36-11 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan milliler hazırlık maçını 73-28 kazandı. Maç boyunca iyi hücum ve savunma yapan Türk Milli Takımı, şampiyonanın favorisi olacağının sinyallerini verdi. Turnuvanın ikinci gününde Türkiye ile İran karşılaşacak. İran daha sonra Güney Afrika ile Türkiye ise Perşembe günü Avustralya ile mücadele edecek. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...