Mesut Özil'e güvenmediler

Mesut Özil'e güvenmediler

SPOR Haberleri

Arsenal'a 42.5 milyon sterlinlik rekor transferle katılan Mesut Özil Almanya Futbol Federasyonu'nun resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Arsenal'da oyununu geliştireceğinden şüphesi olmadığını dile getiren 24 yaşındaki futbolcu, Arsene Wenger'in transferinde kilit rol oynadığını ifade etti. Transferinin çok çabuk geliştiğini dile getiren Özil, "Hafta sonu kesin olarak Real Madrid'de kalcağımı düşünüyordum. Ama sonradan teknik direktöre ve patronlardan güven almadığımı farkettim. Bu güveni bana hissettiren Arsenal'a gelme sebebim de bu" ifadelerini kullandı. Oynamak için sabırsızlandığını ve teknik direktörü Arsene Wenger'e güveninin tam olduğunu söyleyen Mesut, "Onunla telefonla görüştüm. Bana inandığını söyleyerek planlarını anlattı. Aradığı futbolcu olduğumu söyledi. Taraftarları hakkında da güzel methiyeler duydum" diye konuştu. Wenger'in kendini ikna ettiğini ve gelişeceğine inandığını ifade eden yıldız futbolcu, "Yapabileceğim şeyleri biliyorum ve dünyadaki her takımda fark katacağımın nbsp;farkındayım. Ama insanların bana güvenmediğini anlarsam, Arsenal'a gelişimdeki gibi, bundan etkilenirim. Eminim ki yeni teknik direktörümüzle gelişimimi sürdüreceğim ve Premier Lig'de oynamak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...