CHP heyeti Mısır'a gidecek

/ Kaynak: İHA
CHP heyeti Mısır'a gidecek

Politika Haberleri  / İHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP Milletvekili Osman Korutürk, 9-12 Eylül günleri arasında Mısır'da temas ve incelemelerde bulunacak.

CHP'den yapılan açıklamada, "Türkiye- Mısır ilişkileri bölge barışı ile istikrarı açısından stratejik önem taşıyor. İki ülke arasındaki mevcut durum ve bölgedeki son gelişmeler bu ilişkilerin sağlıklı bir zeminde olmasını gerekli kılmaktadır. CHP, Türkiye'nin bölgesel ve küresel plandaki itibar ve gücünü her alanda koruma, kollama ve pekiştirme girişimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu anlayış doğrultusunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk 9 - 12 Eylül 2013 tarihleri arasında, Mısır Hükümeti'nin daveti üzerine Kahireyi ziyaret edecektir. Loğoğlu ve Korutürk'ten oluşan CHP heyeti Mısır'daki ziyaretleri sırasında, siyasi çevreler, sivil toplum kuruluşları, medya ve ilgili çevrelerle görüş alışverişinde bulunacaklardır" denildi.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...