Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman açıkladı, Fernandes gidiyor mu

Fikret Orman açıkladı, Fernandes gidiyor mu

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, Manuel Fernandes ile ilgili olarak 'Fernandes'in başka takıma gitme gibi bir eğilimi yok, o Beşiktaş'ta mutlu' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fernandes ile ilgili transfer dedikodularına son noktayı koydu. İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Orman Fernandes ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Orman, "Fernandes'in bir yere gitme gibi bir eğilimi yok. Beşiktaş'ta kalacak" diyerek transfer spekülasyonları topyekün tekzipledi. Orman, sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika bir şey çıkartmaya çalışıyorlar. Fernandes'in nbsp;Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da Fernandes'i bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Yalan, düzenle her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar." Bu arada Başkan Fikret Orman, derneğin açılış töreninde kendisine çiçek veren minik Beşiktaşlı Helin Tunç'a da ameliyat sözü verdi. Helin Tunç, Orman'a okul takımı ile maç yaptığı sırada sakatlandığını belirterek yardım istedi. Orman da menisküs ameliyatı olması gereken minik Helin'e yardım edileceğini belirtti. Helin'in hem Beşiktaş Futbol Okulu, hem de Vehbi Koç İlköğretim Okulu'nda oynadığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...