Fikret Orman'dan Fernandes yalanlaması

Fikret Orman'dan Fernandes yalanlaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Orman, Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Fernandes için, 'Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da onu bırakmaya niyeti yok' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Manuel Fernandes için, "Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da onu bırakmaya niyeti yok. F.Bahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Bunlar hep yalan haberler" açıklaması yaptı. Başkan Orman, Manchester United Kulübü'nde forma giyen Alexander Buttner'in transferi konusunda ise şunları kaydetti: "Henüz neticelenmedi. UEFA'ya gidemememizden dolayı yaklaşık 10 milyon avrolük bütçe kaybımız var. Beşiktaş, bu sene bizim açımızdan çok fazla derecede transfere para harcadı ve bütçesini biraz aştı. Onun için mantıklı gitmek zorundayız. Mantıksız gitmelerle transfer çılgınlığıyla geldiğimiz nokta, herkes tarafından aşikar. Onun için biraz mantıklı gidiyoruz. Elimizden geldiği doğrultuda bir şeyler yapmak istiyoruz ama neticelenmediği sürece açıklama yapmanın manası yok." Beşiktaş'ın formasının sırt kısmına reklam alınacağını da belirten Orman, bu konudaki detayların daha sonra açıklanacağını söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...