Hiçbir şeyden çekmedi babasından çektiği kadar

Hiçbir şeyden çekmedi babasından çektiği kadar

YAŞAM Haberleri

Babasının zoruyla Fuji dağına tırmanıp orada mahsur kalan, 5 yaşındaki Çinli He Yide, şimdi de pilotluk deneyimiyle rekorlar kitabına girdi.

Babasının zoruyla Fuji dağına tırmanıp orada mahsur kalan, -13 derecede karda şınav çeken 5 yaşındaki Çinli He Yide, şimdi de 35 dakikalık pilotluk deneyimiyle rekorlar kitabına girdi. Uçakta başka birinin de olduğu ama uçuşa müdahale etmediği bildirildi. Çocuk yaşta pilotluk, babası He Liesheng'in çocuğunda denediği çok sayıdaki maceradan sadece biri. Baba, geçen sene de çocuğuna New York'ta karlar üzerinde şınav çektirmiş, olay dünyada ses getirmişti. He Liesheng, çetin bir eğitimden geçirdiği oğlunu şimdi de büyüklerle yelkencilik yarışına hazırlıyor. Baba, geçen sene de hava şartlarıyla ilgili uyarılara kulak vermeyerek oğlunu alıp Japonya'da Fuji Dağı'na tırmanmış, daha sonra operasyonla kurtarılmıştı. Yide'nin babasının, çocukların eğitiminde kullandığı eğitim metodlarından dolayı "Kartal Baba" olarak atlandırıldığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...