Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gareth Bale ilk heyecanını Arena'da yaşayabilir

Gareth Bale ilk heyecanını Arena'da yaşayabilir

SPOR Haberleri

Real Madrid'in rekor bonservis ücretiyle Tottenham'dan transfer ettiği Gareth Bale, bu sezon ilk heyecanını Galatasaray'a karşı yaşayabilir.

İspanyol devi Real Madrid'in bütün yazı kapsayan görüşmeler sonucunda rekor bonservis ücretiyle Tottenham'dan transfer ettiği Gareth Bale, bu sezon ilk heyecanını Galatasaray'a karşı yaşayabilir. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda mücadele eden Galler Milli takımı 6 Eylül'de Makedonya ve 10 Eylül'de ise Sırbistan'la mücadele edecek. Galler Milli takımı teknik direktörü Chris Coleman, bu iki maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi ve Gareth Bale'ın tam olarak hazır olmadığını ve riske etmek istemediklerini belirtti.
BALE, SALI VE CUMA OYNAMAYACAK
Chris Coleman, Real Madridli yıldızla ilgili yaptığı açıklamada, "Rekor bonservis bedeliyle transfer olsa bile, Bale eğer hazır değilse onu riske etmeyeceğiz. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız Sırbistan maçında insanlar onu sahada görmek isteyecektir. Bunu anlıyoruz ama dediğim gibi riske etmeyeceğiz. Ne Cuma ne de Salı günü Bale'ın özellikle 90 dakika oynama şansı hiç yok" ifadelerini kullandı.
14 EYLÜL'DE DE OYNAMAZSA...
Gareth Bale'ın transfer sürecinin oldukça uzaması, takımla birlikte antrenmanlara çıkamaması ve ayrıca hazırlık maçı da olsa bir maçta forma giyememesi sebebiyle eski formunda olamayacağını göteriyor. Real Madrid'de özel programlar çerçevesinde çalışmalarına başlayan Gareth Bale, eğer Galler Milli takımında oynamaz ve Real Madrid'in 14 Eylül'de La Liga'da karşılaşacağı Villareal'e karşı da forma şansı bulamazsa Real Madrid formasını ilk kez Galatasaray'a karşı giymesi söz konusu. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında 17 Eylül Salı saat 21:45'te Real Madrid ile Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...