Ertuğrul Sağlam'dan transfer açıklaması

/ Kaynak: İHA
Ertuğrul Sağlam'dan transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yaptığı açıklamada, takımın transfere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında açılan Türk Kahvesi Geçici Müzesi'ni ziyareti sonrasında açıklama yapan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu, ancak maliyeti açısından zorlandıklarını açıkladı. Sağlam, "Bu çok açık bir şekilde ortada. Bunun yanında biz kulüp olarak başkanımızla, yönetimimizle ciddi bir arayış içerisindeyiz. Takımımızı nasıl güçlendiririz? Nasıl katkı sağlayacak oyuncuyu kadromuzun içine katarız? Şöyle de bir gerçek var. Biz bir oyuncu alacaksak bu oyuncu çok kaliteli olup, kadromuzdaki oyunculardan daha kaliteli ve hemen gelip iş yapabilecek bir oyuncu olması lazım ki bizde eksiklerimizi giderelim. Ancak öyle oyuncularda maliyetli oluyor. Yani işin bu maliyet kısmını halletmeye çalışıyoruz. Çok kolay görünmüyor ama çok istediğimiz, takımın içine katmak istediğimiz oyuncular ciddi maliyet içeriyor. Yapmaya çalışıyoruz ancak çok kolay görünmüyor. Bunu üzülerek söylemek istiyorum. Sonuçta şurada Cuma günü akşamına kadar vaktimiz var. Bu zaman içerisinde takıma oyuncu katmaya çalışacağız inşallah bu konuda başarılı olacağız" dedi.
Takımı ofansif anlamda geliştirmek istediklerini ifade eden Sağlam, "Ben Henri Bienvenu ve Necati'den memnuniyetsizliğimi dile getiren bir şey ortaya koymak istemiyorum. İkisi de çok kaliteli oyuncular. Bizim defansif anlamda 3 maçlık periyotta ortaya bir kalite koyduğumuz belli. Ofansif anlamda biraz daha zenginleştirmemiz lazım takımı. Arayışlarımız da bu yönde" diye konuştu.
Takımın çalışarak ve fedakarlık yaparak daha güzel şeyler ortaya çıkacağını vurgulayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam şunları kaydetti:
"Tabi iyi bir dönem geçirdik bence 3 tane şampiyonluğu oynadık. 3'ü de birbirinden güçlü kadrolara sahip. Şunu da gördük biz istersek, inanırsak, birbirimize destek olursak bu ligde çok güzel işler yapabiliriz. Camiaya, taraftarımıza gelecek adına umut verdiğimiz için, kendi özgüvenimizle bu dönem içinde daha üst seviyeye çıkartıp gelecek adına futbol ortaya koyduğumuz için mutluyuz. Şunu gördük ki çalışırsak, biraz daha fedakarlık yaparsak daha güzel şeyler olacak buna inanıyoruz."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...