Hasan Celal Güzel Ankara'ya getirildi

/ Kaynak: CHA
Hasan Celal Güzel Ankara'ya getirildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hasan Celal Güzel, Adana'da geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans uçakla Ankara'ya getirildi.

ANAVATAN Partisi hükümetlerinde Devlet Bakanı, Gençlik Spor Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı olarak görev yapan nbsp;Hasan Celal Güzel, Ceyhan İlçesi'nde bazı görüşmeler yaptıktan sonra Ankara'ya gitmek üzere sabah saatlerinde Adana Havaalanı'na gelen Hasan Celal Güzel, salonda beklerken aniden fenalaşmıştı. Güzel, görevlilerin çağırdığı ambulansla Adana Numune Hastanesi Seyhan Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Acil Servis'te bir süre tedavi altında tutulan Hasan Celal Güzel, saat 16.00 sıralarında ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi. Hasan Celal Güzel, Ankara'da Güven hastanesine saat 19.00 da getirildi. Ambulanstan çıkarılan Hasan Celal Güzel'in sedye de yattığı gözlendi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...