Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tanjevic Finlandiya mağlubiyetini yorumladı, 'Saygı duymadık'

Tanjevic Finlandiya mağlubiyetini yorumladı, 'Saygı duymadık'

SPOR Haberleri

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Finlandiya'ya 61-55 mağlup olan A Milli Takım'ın başantrenörü Tanjevic, yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası 'nın D Grubu'ndaki maçta, Finlandiya 'ya 61-55 mağlup olan A Milli Takım 'ın başantrenörü Bogdan Tanjevic, yenilginin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Tanjevic, rakibe baştan saygı göstermek gerektiğini vurguladı. nbsp;Tecrübeli çalıştırıcı, maçın ardından yaptığı açıklamada, rakibe nbsp; baştan saygı göstermek gerektiğini belirterek, "Devre arasında saygı duyarak maçı nbsp; çeviremezsiniz. En büyük sorun bu" dedi. nbsp;Hücumda kötü olmalarından çok Finlandiya'nın savunmada çok iyi nbsp; olduğunu savunan Tanjevic, "Hücumda akışkan olamadık" ifadesini kullandı. Milli nbsp; takım oyuncusu Oğuz Savaş ise ilk karşılaşmaların her zaman zor geçtiğini nbsp; vurgulayarak, "Finlandiya çok iyi oynadı. Bundan sonraki karşılaşmaları kazanmak nbsp; için savaşacağız" diye konuştu.
"Tarihimizin en önemli galibiyeti"
Finlandiya başantrenörü Henrik Dettmann ise iyi mücadele ettiklerini nbsp; belirtti. Şansın da yanlarında olduğunu dile getireren Dettman, "Oyuncularım oyun nbsp; planına çok iyi uydu. Sadece bir maç oynadık. Harika bir galibiyet oldu. nbsp; Finlandiya tarihinin en büyük galibiyetlerinden birini aldık" değerlendirmesini nbsp; yaptı.
Finli oyuncu Teemu Rannikko da alınan galibiyetin önemine değindi. nbsp; Rannikko, 1997 yılından beri milli takım formasını giydiğini belirterek, şunları nbsp; kaydetti, nbsp;"Çok iyi savunma yaptık. Türkiye son bölümde oyuna ortak oldu ancak nbsp; kazanmasını bildik. Bu sonuç bizim en önemli galibiyetimiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...