Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın yeni transferi isyan etti, ayrılma kararı aldı

Galatasaray'ın yeni transferi isyan etti, ayrılma kararı aldı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Erman Kılıç, 25 kişilik UEFA listesinde yer alamayınca kulübünden kendisini serbest bırakmasını istedi.

Galatasaray 'ın sezon başında Sivasspor'dan bedelsiz kadrosuna kattığı Erman Kılıç 'a 25 kişilik UEFA listesi nde yer vermemesi tecrübeli futbolcuyu bir hayli üzdü.Erman, Riera ve Aydın'ın listede yer almasına karşın, kendisine yer verilmemesi üzerine ayrılık kararı aldı. 30 yaşındaki futbolcu, hayal kırıklığı yaşarken, kulübünden kendisini serbest bırakmasını istedi. Sezon başında bir çok takım tarafından istenmesine karşın, çocukluğundan beri tuttuğu takıma transfer olan Erman Kılıç'in böylece Galatasaray'da oynama hayali de son bulacak. Cuma günü transfer dönemi sona eriyor. Erman'ın da takım bulmak için önünde kısa bir süre kaldı. (SKORER)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...