Trabzonspor'da rota Kasımpaşalı Kalu Uche

Trabzonspor'da rota Kasımpaşalı Kalu Uche

SPOR Haberleri

Uzun zamandır forvet transferini gerçekleştiremeyen Trabzonspor yönetiminin Kasımpaşa'da oynayan Kalu Uche için son bir hamle yapacağı öğrenildi.

Uzun zamandır forvet transferi ni gerçekleştiremeyen Trabzonspor yönetiminin Kasımpaşa 'da oynayan Kalu Uche için son bir hamle yapacağı öğrenildi. nbsp;Trabzonspor taraftarları, Malouda ve Bosingwa transferlerine rağmen iki sezondur yaşanan forvet sıkıntısını çözemeyen yönetimin sorunha çözüm bulması için kulübü telefon ve mail yağmuruna tuttular, sosyal medyada da ağır eleştirilerde buludular. Bordo mavili taraftarlar, mesajlarında takıma takviye yapılmasını istediler.
BONSERVİS BEDELİ 4 MİLYON
nbsp;Yönetim ise hem taraftarların gönlünü rahatlatmak, hem de teknik direktör Mustafa Akçay'ın ısrarla istediği forvet arayışına bir son vermek için Kasımpaşa'da mutsuz olan Kalu Uche'yi transfer etmek amacıyla son defa harekete geçecek. Yönetim, Kasımpaşa Kulübü'nün 4 milyon eurodan açtığı bonservis bedelini daha düşük rakamlara indirmek isteyecek. Uche ise transferi için, "Trabzonspor'da oynamak isterim ancak kulübümle anlaşılmalı" diyor.
RİZESPOR İLE HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
nbsp;Trabzonspor milli maçlar nedeniyle lige verilen arada pazar günü Çaykur Rizespor'la hazırlık maçı oynayacak. Rize Yeni Şehir Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Bordo mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay'ın bu maçta, bugüne kadar fazla forma şansı tanımadığı 1461 Trabzon'dan gelen futbolcuları değerlendirmesi bekleniyor.
AYIN FUTBOLCUSU FLORENT MALOUDA
TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında 2013-2014 sezonunda ilk ayın kazananı belli oldu. Bordo mavili takımın yeni transferlerinden Malouda, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği SMS'ler ve Facebook kullanıcılarının oyları ile Ağustos ayının en iyi futbolcusu seçildi. Malouda ödülünü Karabükspor ile oynanacak olan maç öncesi statta alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...