Android 4.4 Kitkat'ın en önemli özelliği

Android 4.4 Kitkat'ın en önemli özelliği

TEKNOLOJİ Haberleri

Android'in son sürümü olan 4.3'ün ardından sunulmaya hazırlanılan 4.4 Kit Kat'ın en önemli özelliği donanımlı cihazlarda da çalıştırılabilir olması

Android 4.3'ten 4.4'e geçiş ilk bakışta radikal anlamda değişikliklerin öngörülmeyeci anlamı taşıyabilir, ancak Android 4.4 KitKat ile herkesin inanılmaz bir Android deneyimi yaşatmak isteyen Google'ın belki de en önemli yeniliği yeni Android sürümünün düşük donanımlı cihazlarda dahi stabil olarak çalıştırmak olacaktır. Bu noktada hazırlıkları Motorola bünyesinde sürdürülen 200 dolarlık Nexus modeli kanıt olarak gösterilebilir. Google ve Nestle arasında yapılan anlaşma gereği önümüzdeki süreçte Nestle, üzerinde Android logosuna yer vereceği Kit Kat çikolatalar da satışa sunacak. Ayrıca bu çikolatayı satın alanları Nexus 7 ve Google Play Hediye kartları gibi sürprizler de bekliyor. Android sürümlerinin isim listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.
Android 1.5: Cupcake
Android 1.6: Donut
Android 2.0: Eclair
Android 2.2: Froyo
Android 2.3: Gingerbread
Android 3.0: Honeycomb
Android 4.0: Ice Cream Sandwich
Android 4.1: Jelly Bean
Android 4.2: Jelly Bean
Android 4.3: Jelly Bean
Android 4.4: KitKat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...