Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom'da tüm takım tribüne

Cimbom'da tüm takım tribüne

SPOR Haberleri

Yeni sezon hazırlıklarında Terim'in 11 km koşmayan tribüne çıkar ifadesine göre bütün takımın tribüne çıkması lazım zira henüz o rakama ulaşan olmadı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve performans uzmanı Scott Piri, yeni sezon planlarını yaparken, çalışma programının büyük bölümünü takım temposunu ve koşu mesafelerini artırma üzerine kurgulamıştı. Hatta Terim, oyuncularına çok net bir mesaj vererek, "11 km. koşmayan tribüne çıkar" ifadesini kullanmıştı. Ancak Süper Lig'de geride kalan 3 haftaya bakıldığında, bu sözler doğrultusunda tüm takımın tribünde oturması gerektiği görülüyor! Zira Sarı-Kırmızılı ekipte henüz 11 km. koşabilen tek bir futbolcu bile çıkmadı! Lig TV'den alınan verilere göre ilk haftaya göre bir yükseliş göze çarpsa da, takım ortalaması beklenen seviyenin çok altında kaldı. Çünkü Gaziantep'le oynanan ilk maçta 10 km. koşan oyuncu bile yoktu! Dolayısıyla mesafelerdeki ilerleme Terim'i memnun etmedi. Tecrübeli hoca mevcut tablodan hayli rahatsız ve bu sıkıntısını da öğrencilerine sert bir dille aktarmış durumda. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...