Eyüp Park'ta 'Metrodan in Asansöre bin, Evdesin' mesajı

Eyüp Park'ta 'Metrodan in Asansöre bin, Evdesin' mesajı

EMLAK Haberleri

Eyüp Park'ta inşa edilecek, Metro Hattı'nın duraklarından biri olmasıyla yatırımcılara 'Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin' mesajı verecek

Eyüp Park, ulaşım açısından da yakın gelecekte inşa edilecek Kabataş –Tekstilkent Metro Hattı'nın duraklarından biri olmasıyla yatırımcılara; "Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin" mesajı verecek. Haziran 2015'te konut teslimlerinin başlayacağı Eyüp Park projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sıralanıyor. Gül Proje tarafından Eyüp - Yeşilpınar'da inşa edilen Eyüp Park'ta resepsiyondan temizliğe, ikici el satışlardan fatura takibine, kuru temizlemeden rutin nbsp;bir çok işe adar hizmet sunuluyor. nbsp;13 bin 600 metrekare arsa alanına sahip olan Eyüp Park'ta yerden metrelerce yüksekte bahçe keyfi yaşamanız için kat bahçeleri tasarlandı. 119 mağazanın bulunduğu Eyüp Park projesinin yatırım değeri 110 milyon TL olarak belirlendi. Eyüp Park'ta 1+1 konutlar 172 bin lira ile 240 bin lira, 2+1 konutlar 306 bin lira ile 449 bin lira, 3+1 konutlar ise 586 bin lira ile 610 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışta. Her sektörden ünlü markaların hizmet vereceği Eyüp Park'ta 39 konut yer alıyor. 3 blok halinde yükselen Eyüp Park'ta alanları 33 metrekare ile 198 metrekare aralığında olan 11 farklı konut tipi mevcut. 7 sinema salonuyla dikkat çeken Eyüp Park, Vialand'a 5 dakika mesafede.Eyüp Park, ulaşım açısından da yakın gelecekte inşa edilecek Kabataş –Tekstilkent Metro Hattı'nın duraklarından biri olmasıyla yatırımcılara; "Metrodan in, Asansöre bin, Evdesin" mesajı verecek. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...