Esenyurt İnci Palas'ta 1+1 149 bin TL'ye

Esenyurt İnci Palas'ta 1+1 149 bin TL'ye

EMLAK Haberleri

6 adet mağazanın bulunduğu İnci Palas'ta fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, toplantı odası, kapıcı dairesi ve günlük servis mevcut

6 adet mağazanın bulunduğu İnci Palas'ta fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, toplantı odası, kapıcı dairesi ve günlük servis mevcut. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan İnci Palas, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. GRD İnşaat tarafından hayata geçirilen İnci Palas'ta 48 lüks daire mevcut. İnci Palas projesinde 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 149 bin liradan, 2 oda 1 salon evlerin fiyatları ise 179 bin liradan başlangıç gösteriyor. 6 adet mağazanın bulunduğu İnci Palas'ta fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, toplantı odası, kapıcı dairesi ve günlük servis mevcut. nbsp;E-5 TEM bağlantı yolu üzerinde bulunan İnci Palas, E5 karayoluna 1,5 kilometre, Bahçeşehir gişelerine 3 kilometre, metrobüse 5 dakika, deniz otobüsüne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Migros, Bauhaus, Carrefour ve Real'e ise 5 dakika mesafede yükseliyor. nbsp;Deprem yönetmeliğine uygun şekilde tasarlanan İnci Palas'ta banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Her daireye bir araçlık özel kapalı otoparkın bulunduğu İnci Palas dairelerinde ankastre mutfak ve bulaşık makinesi mevcut. (emlaktasondakika)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...