PSG'den ayrılan Sissoko, Bursaspor'a doğru

/ Kaynak: AA
PSG'den ayrılan Sissoko, Bursaspor'a doğru

SPOR Haberleri  / AA

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain ile kontratının fesh eden Mohamed Sissoko, Bursaspor'a transfer olmak üzere...

Bursaspor'un, Malili yıldız futbolcu Mohamed Lamine Sissoko Gillan'ı transfer etmek için girişim başlattığı öğrenildi.
Sissoko'nun Türkiye'deki yetkili menajeri Çağlar Meker, yaptığı açıklamada, Malili futbolcunun transferiyle ilgili Bursaspor Genel Menajeri Ayhan Barışıcı ile görüştüklerini söyledi. Daum'un da Sissoko'nun transfer edilmesini istediği yönünde bilgileri olduğunu ifade eden Meker, "Sissoko'nun kariyeri tartışılmaz. Valencia, Liverpool, Juventus, Paris Saint Germen ve Fiorentina'da forma giydi. Biz menajer arkadaşım Orhan Kocamaz ile birlikte böylesine önemli bir yıldızı Bursaspor'a kazandırmak istiyoruz" dedi. Sissoko'nun bonservis sorunu bulunmadığını dile getiren Meker, "Bursaspor ile görüştük. Sissoko da teklife sıcak bakıyor. Sissoko şu an Fransa'da. Anlaşma sağlanırsa hemen Bursa'ya gelebilir" değerlendirmesinde bulundu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...