Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY, Aston Villa ile anlaştı

/ Kaynak: AA
THY, Aston Villa ile anlaştı

Ekonomi Haberleri  / AA

Türk Hava Yolları (THY), İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Aston Villa ile resmi havayolu işbirliği anlaşması imzaladı.

Dünyanın önde gelen spor kulüpleriyle yaptığı anlaşmalarla adından sıkça söz ettiren THY, İngiltere'nin en fazla kupa kazanan takımlarından biri olan Aston Villa ile sezon sonuna kadar işbirliği yapacak. 109 yıllık geçmişe sahip Birmingham ekibinin stadı Villa Park'ta yapılan törene, THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk, Aston Villa Kulübü Üst Yöneticisi Paul Faulkner ve teknik direktör Paul Lambert'in yanı sıra çok sayıda yetkili katıldı. THY Birmingham Müdürü Öztürk, "Birmingham uçuşlarını başlattığımız 2008 yılından itibaren buradaki spor kulüpleri dahil tüm kurumlarla iletişime geçtik ve ilişkilerimizi iyi yönde geliştirdik. Bunun neticesinde de böyle bir işbirliği ortaya çıktı. Bundan son derece mutluyuz" diye konuştu.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...