Colin Kazım, sakatlık tehlikesi atlattı

Colin Kazım, sakatlık tehlikesi atlattı

SPOR Haberleri

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını 3 puan parolası ile sürdürüyor.

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yan sahada ısınma koşularıyla başladı. Yeşil - beyazlı takım, daha sonra Daum tarafından bizzat hazırlanan yarım sahada çalışma sistemi ile bire bir de adam geçme çalışması yaptı. Pas pres ve gol çalışmasının ardından Bursaspor, topla yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Belluschi ve Ozan İpek çalışmaya yer almadı. Bu arada Ümit Milli Takım'da bulunan Musa, Enes, U 19 Milli Takım'a çağrılan Batuhan, Ozan Tufan ve Slovakya Milli Takım kampına giden Sestak antrenmana katılmadı.


ANTRENMANDA DAUM RÜZGARI ESTİ
Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum rüzgarı esti. Bire birde adam geçip gol atma çalışması sırasında oyuncularına sesli bir şekilde talimatlar veren Daum, başarılı olanları alkışlarken, istediklerini yapamayanları ise bağırarak uyardı. Oyuncularından yapmaları gerekenleri sesli, el ve vücut dili ile anlatan Christoph Daum'un heyecanı gözlerden kaçmadı.
Bu arada tesislere gelen bazı minik Bursaspor taraftarları ise futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.


COLİN KAZIM SAKATLANIYORDU
Bu arada Bursaspor'un Galatasaray'dan aldığı yeni transferi Colin Kazım, yeni takımı ile çıktığı ikinci gün antrenmanı öncesinde neredeyse merdivenlerden inerken düşüp sakatlık geçiriyordu.
Antrenman öncesinde tesislerden çıkan Colin Kazım, merdivenleri inerken düşme tehlikesi atlattı. Son merdivene inerken ayağı kayan Kazım, son anda kendini toparlayarak yere kapaklanmaktan kurtuldu. Bursaspor'un uzun uğraşlar sonrasında renklerine kattığı Colin Kazım'ın henüz ikinci gün antrenmanında merdivenlerden düşme tehlikesi atlatması, basın mensuplarına; "Colin Kazım'a nazar değdi" dedirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...