Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe Kasımpaşa maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: CHA
Fenerbahçe Kasımpaşa maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / CHA

,Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde antrenmanla devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Oyuncular, salonda yaptıkları ısınma hareketleri ve kuvvet çalışması ile antrenmanı tamamladı. Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Joseph Yobo tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdi. Antrenmanda, milli takımlarda bulunan oyuncular Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Pierre Webo, Raul Meireles ve Recep Niyaz yer almadı. Sarı - lacivertliler, Can Bartu Tesisleri'nde saat 18.00'de başlayacak günün ikinci antrenmanıyla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...