Bozüyük'lü Aleyna Türkiye üçüncüsü

/ Kaynak: İHA
Bozüyük'lü Aleyna Türkiye üçüncüsü

SPOR Haberleri  / İHA

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına katılan Bozüyük'lü sporcu Aleyna Bursa, zorlu rakiplerini yenerek bronz madalya kazandı.

Karaman'da 2-5 Eylül tarihleri arasında, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 193 sporcu mücadele etti. Bursa, 33 kilo Minik Bayanlar kategorisinde ilk turu maç yapmadan geçti, ikinci turda İstanbul bölgesi rakibini 13-1 sayı tuşu ile, üçüncü turda Trabzon bölgesi rakibini 12-0 sayı tuşu ile, dördüncü turda da Ankaralı rakibini 6-5 yenerek çeyrek finale yükseldi. Genç sporcu, çeyrek finalde Bursa bölgesi rakibini 12-10 yenerek bronz madalya ya ulaştı. nbsp;
Müsabakalarda alınan bu başarıdan dolayı Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz ve Bozüyük Halk Eğitim Merkez Müdürü Celalettin Tospatlı sporcuyu ve antrenörlerini kutladı.
Minik sporcu Aleyna ise, almış olduğu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek kendisine her zaman destek olan başta annesi olmak üzere herkese teşekkür etti ve bundan sonraki hedefinin Milli Takıma girmek olduğunu belirtti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...