Afyonkarahisar'da şehit düşen 25 asker dualarla anıldı

Afyonkarahisar'da şehit düşen 25 asker dualarla anıldı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da 5 Eylül 2012 tarihinde 25 askerin şehit olduğu mühimmat depo patlamasının yıl dönümünde gelen şehit aileleri depo önüne çelenk bıraktı.

Sabah saatlerinde kışlanın yan tarafında kendileri için kurulan çadıra gelen şehit aileleri, burada gruplar halinde otobüslerle kışlaya alınarak evlatlarının şehit düştüğü depoya götürüldü. Türk bayrağı asılan deponun önüne çelenk koyan aileler, daha sonra dua ederek kışladaki subaylardan patlama ile ilgili bilgi aldı. Dua ettikten sonra çadıra geri dönen aileler, burada evlatları için öğle namazını müteakip okutulacak mevlidi beklemeye başladı. Hüznün bir an bile olsa eksik olmadığı çadırda ailelerin zaman zaman duygulanarak birbirlerine sarılıp ağladıkları gözlendi. Aynı acıyı yaşayan aileler, birbirlerini teselli etmeye çalıştı.
nbsp;(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...