Malatya'da korkunç kaza, 2 ölü

/ Kaynak: CHA
Malatya'da korkunç kaza, 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaralılar arama kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.

Malatya-Sivas karayolu il sınırındaki Yeşilkale köyü yakınlarındaki trafik kazasında Sabri Yeşilkaya (48) yönetimindeki 06 EAN 88 plakalı otomobil, aniden anayola çıkan Ayhan Zor (39) yönetimindeki 58 AH 318 plakalı otomobile çarptı. Kazada Yeşilkaya ailesinden Harun, Kadir, Esra, Fadime, Hayriye ve Sabri Yeşilkaya ile Zor ailesinden ise Ayhan, Orhan, Okan ve Kazibe Zor yaralandı. Çevredekiler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Araçta sıkışan bir yolcu İl Afet Müdürlüğü arama kurtarma ekibinin yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu sonucu kurtarıldı. Bölgeye giden cankurtaranlarla yaralılar Malatya Devlet Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. 13 yaşındaki Okan Zor ile Hekimhan İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kazibe Zor, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının da ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrası Malatya- Sivas karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...