Beşiktaş, Ramon'u KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Ramon'u KAP'a bildirdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Ramon'u Corinthians'tan sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifade kullanıldı:"Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin Corinthians kulübü ile 2013-14 sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak anlaşılmıştır. Oyuncuyu sezon sonunda 2 milyon 500 bin Euro karşılığında satın alma opsiyonu şirketimize aittir." Beşiktaş uzun süren sol bek arayışlarını Brezilya'nın Corinthians takımından Ramon de Moraes Motta ile doldurdu. 25 yaşında olan Ramon, futbola Real Salvador altyapısında başlasa da 2004'te Brezilya'nın ünlü kulübü Internacional'in altyapısına transfer oldu. 17 yaşında profesyonel futbol kariyerine başlayan Ramon, 2009'da daha fazla maç oynayabilmek için Vasco da Gama'ya gitti ve 1 sezonda 30 maç forma giydi. 1 sezon sonra Vasco, Ramon'un bonservisini aldı. Vasco'da 12 maç forma giydikten sonra Corinthians'a gitti. Corinthians'ta Roberto Carlos'un ayrılışından sonra Fabio Santos ile birlikte bu boşluğu doldurması için alınan 2 isimden 1'i oldu. 16 maç forma giydikten sonra Flamengo'ya transfer oldu. Sonuç olarak, Ramon Brezilya'nın ünlü takımlarında üst düzey futbol tecrübesini 7 sezon boyunca yaşadı.
nbsp;
Bir kanat beki olan Ramon, hızı, gücü ve kondisyonuyla dikkat çeken Ramon, tam olarak bir 'savunmacı' olmasa da hücuma verdiği katkıyla dikkat çekti. Sık sık kanat bindirmesi yapan ve zaman zaman oldukça etkili ortalar yapan Ramon, bir bek için kaliteli sayılabilecek çalım atma meziyetlerine sahip olmasıyla Beşiktaş hücumuna çeşitlilik katacak.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...