2020 Olimpiyatları için geri sayım sürüyor

/ Kaynak: AA
2020 Olimpiyatları için geri sayım sürüyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Olimpiyat Komitesi'nin 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapacak kenti de açıklayacağı 125. Kongresi için geri sayım sürüyor.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te gerçekleştirilecek IOC Kongresi öncesi şehre gelen aday kentlerin sunum hazırlıkları, basın toplantıları ve etkinlikleri devam ediyor. İstanbul, Tokyo ve Madrid'in olimpik heyetleriyle birlikte Buenos Aires'e gelen yüzlerce basın mensubu da çalışmalarını Medya Merkezi'nde sürdürüyor. Çoğunluğu Japon gazetecilerin oluşturduğu medya merkezinde Türk gazetecilere ise ilginin fazla olması dikkati çekiyor. Başta Japon gazeteciler olmak üzere İspanyol medya mensupları da Türk meslektaşları ile İstanbul'un olimpiyat şansıyla ilgili röportajlar yapıyor. Medya Merkezi'nde bazı Japon medya mensuplarının, ellerinde Türkiye, Japonya ve İspanya'nın bayraklarının yer aldığı bir tablo üzerinde yabancı gazetecilere mini bir anket yaptırması renkli görüntüler oluşturdu. Öte yandan, IOC Medya Operasyonları ve Olimpiyat Yayın Servisi, Medya Merkezi'nde basın bilgilendirme toplantısı yaparak, kongrenin ve oylamanın yapılacağı güne ilişkin teknik detayları anlattı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...