Samsung mu, HTC mi

Samsung mu, HTC mi

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini, HTC One ve One Mini'ye karşı

Samsung ve HTC, akıllı cep piyasasının lideri durumdalar. İki dev de üst uç cepler konusunda uzman ve birbirlerine çok iyi alternatifler sunuyor. Ama bu ceplerden hangisi size daha uygun? Günümüzün Android işletim sistemine sahip en iyi cepleri Samsung ve HTC'den geliyor. Her iki firma da üst uç cepler için geniş bir seçenek yelpazesine sahip. İlk bakışta birbirine benzeyen bu ceplere yakından baktığımızda, donanım ve parça bakımından birçok farklılıklara sahip olduklarını görüyoruz. Biz de bu farkları daha iyi anlayabilmek için bu dört cebi mikroskop altına aldık. Aileler karşı karşıya: Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini, HTC One ve One Mini'ye karşıSamsung Galaxy S4
Samsung
Galaxy S4 Mini
HTC One
HTC One Mini
Boyutlar ve ağırlık
135 x 69 x 9 mm,
131 gram
125 x 62 x 10 mm,
109 gram
137 x 68 x 9 mm,
145 gram
132 x 63 x 9 mm,
123 gram
Kasa
Plastik kasa
Plastik kasa
Alüminyum kasa
Alüminyum ve plastik
Değerlendirme: nbsp;Dört cebimizin de çerçeveleri son derece ince. Tabii ki minileri tek elle kullanmak çok daha kolay olduğundan daha kullanışlılar. İki ailenin de kendine has bir tasarım tarzı var. HTC'lerin kasalarında kullanılan malzemelerin gayet açık şekilde daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. One'ın kasasında alüminyum kullanılırken, One Mini'de ise hem plastik hem alüminyum bir arada kullanılmış. Samsung'lar polikarbondan, yani plastikten yapıldığı için kaygan bir arka kapağa sahip.(chip.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...