Roberto Carlos, Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon'u değerlendirdi

Roberto Carlos, Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon'u değerlendirdi

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, bir zamanlar yedeği olan Beşiktaş'ın yeni sol bek transferi Ramon'u değerlendirdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Corinthians'ta oynarken yedeği olan Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon'u çok iyi tanıdığını, Türkiye'de ve özellikle Beşiktaş'ta çok başarılı olacağını söyledi. 25 yaşındaki Brezilyalı sol bekin çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Carlos "Motta'da kendimi görüyorum" dedi. Roberto Carlos, Kartal'ın solunu kurtarması beklenen Ramon ile 2010-2011 sezonunda aynı takımda yer aldıklarını, genç oyuncunun o dönemlerde takıma zaman zaman girdiğini ve takımın güçlü olması nedeniyle fazla maçta yer almadığını anlattı. Beşiktaş'ın yeni transferinin gelecek için ümit verdiğini de dile getiren Carlos, Ramon'un hücum gücüne dikkat çekerek şöyle konuştu: "Aynı takımda yer aldık ama hatırladığım kadarıyla 8 veya 9 maçta sahada yer aldı. Daha sonra kiralık olarak gönderildi. Bana göre Beşiktaş iyi bir transfere imza attı. Motta çok iyi bir oyuncu. Defans oyuncusu olmasına rağmen orta saha ve gol bölgelerinde de etkili olabiliyor. Sezon başındaki sakatlığı geçti ama maç eksiği var. Sol kulvarın tamamına hakim, rakiplere karşı bire birde çok başarılı. Duran topları Ferdi kadar iyi kullanıyor. Vasco, Corinthians ve Flamengo gibi kalburüstü takımlarda oynadığı için Beşiktaş gibi büyük bir takıma çabuk uyum sağlar." dedi. (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...