Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD Savunma Bakanı, Sisi ile görüştü

/ Kaynak: CHA
ABD Savunma Bakanı, Sisi ile görüştü

DÜNYA Haberleri  / CHA

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Sisi ile Mısır'daki mevcut güvenlik durumu ve politik sürecin ele alındığı bir telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede şiddet yanlısı radikallere karşı iki ülkenin ortak hareket etmesinin önemi vurgulandı. nbsp;El-Sisi, Sina yarımadası dahil güvenlik konusundaki son gelişmeler hakkında Hagel'ı bilgilendirdi. Pentagon'dan yapılan yazılı açıklamada Hagel'ın Mısır'ın Sina'da güvenliği sağlamaktaki becerilerini onayladığı ve ABD'nin Mısır ve terörle mücadele eden tüm ülkelerin yanında olduğunu beyan ettiği ifade edildi. İki bakan ayrıca Suriye'yi ve bu ülkedeki durumun bölgedeki güvenlik ve istikrara etkisini görüştü. Hagel, El-Sisi'nin anlayışından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Görüşmede iki ülke arasındaki güvenlik ilişkileri de ele alındı. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...