Fatih Terim'i yıkmak için GalataSaray'ı izledi

Fatih Terim'i yıkmak için GalataSaray'ı izledi

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Andorra Teknik Direktörü Koldo Álvarez'in sarı-kırmızılı takımın maçlarını izlediği ortaya çıktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Andorra Teknik Direktörü Koldo Álvarez'in sarı-kırmızılı takımın maçlarını izlediği ortaya çıktı. 3'üncü Fatih Terim dönemi Andorra maçıyla başlayacak. Fatih Terim'in Milli Takım kulübesinde yakın zamanda maça çıkmamış olması, Andorra kanadını farklı bir çözüme itti.Teknik direktör Koldo, Galatasaray karşılaşmalarını izleyerek zorlu Türkiye sınavına hazırlandı. Terim'li Cimbom'un oynadığı müsabakaları adeta ezberledi. Bu karşılaşmaları maç toplantılarında futbolculara da izletti. Terim'in nasıl bir oyun sistemiyle oynayacağının ayrıntılarını talebelerine anlattı. Özellikle de Terim'in Galatasaray'da da öğrencisi olan Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi isimlere vereceği görevler konusunda fikir sahibi oldu.
SÜRPRİZ İSTİYOR
Terim karşısında şansı çok az olan Koldo'nun sürpriz gerçekleştirmek adına böyle bir yol izlediği öğrenildi. nbsp;Andorra'nın 111maçta 3 galibiyeti var. Gruptaki 6 maçta gol atamadılar, 17 gol yediler. Ay-Yıldızlıların tahmini kadro değeri 173 milyon 300 bin euroyken, Andorra'nınki sadece 175 bin euro. Yani Türkiye'nin yaklaşık 100'de biri. nbsp;(bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...