Kuru yük gemisiyle ilgili flaş iddia

Kuru yük gemisiyle ilgili flaş iddia

GÜNDEM Haberleri

Beykoz'da 'Erhan Araz' isimli kuru yük gemisinin balıkçı barınağına çarpmasıyla ilgili teknesi zarar gören balıkçılardan inanılmaz iddia.

nbsp;Beykoz'da 'Erhan Araz' isimli kuru yük gemisinin balıkçı barınağına çarpmasıyla ilgili teknesi zarar gören balıkçılar, "Dümeni kilitlenen gemi buraya gelmez. Büyük ihtimal kaptan ya uyuyordu, ya da başka bir şey vardı." iddiasında bulundu. Gece balıkçı barınağına çarpan kuru yük gemisiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Geminin hasar verdiği balıkçı teknelerinin sahipleri ise, gemi personeline tepki gösterdi. Teknesi hasar gören Mustafa Bayburt, "Bize 'dümeni kilitlenmiş' dediler. Bize göre dümeni kilitlenen gemi buraya gelmez. Dümeni kilitlense zincirleri atarlar, gemi orta bir yerde kalır. Belli ki geminin yöne balıkçı barına doğruydu. Sonradan farkına vardılar. Ya uyuyordu, ya başka bir şey vardı." diye konuştu. Geminin İzmit'ten sac yükleyip Karadeniz'e doğru seyir halinde olduğunu söyleyen Bayburt, teknelerinin zarar görmesinden dolayı mağdur olduklarını belirtti. nbsp;Kaza ile ilgili inceleme sürüyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...