Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son Kartal Ramon

Son Kartal Ramon

SPOR Haberleri

Büttner, Elderson ve Holebas'la anlaşamayan siyah-beyazlılar, Corinthians'ta forma giyen Ramon'u 1 yıllığına kiraladı.

Büttner, Holebas, Elderson derken Beşiktaş aradığı sol beki Brezilya'da buldu. Corinthianslı oyuncu Ramonde Motta için kulübünü ikna eden siyah-beyazlılar gece yarısı operasyonuyla satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olmak üzere futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı. Geçen yıl Flamengo'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, sol kanadın tamamını kullanabilen ve defansif yönünün yanı sıra hücumda da etkili olan yapısıyla dikkat çekiyor. Daha önce Brezilya dışında hiç forma giymeyen Ramon, Beşiktaş'a transfer olmasıyla birlikte ilk kez kıta değiştirmiş olacak.
FREİ İÇİN YOĞUN GAYRET
Beşiktaş ayrıca Kerim Frei transferinde de mutlu sona yaklaştı. Başkan Fikret Orman, "Fulham'la Kerim için anlaştık transferi sonlandırmaya çalışıyoruz" diyerek taraftarı heyecanlandırdı. "6+0+4 ve bir sonraki sezon 5+0+3 yabancı kontenjanı konusunda Federasyon'a ısrarcı mısınız diye sorduk. Evet cevabını aldık" diyen Orman, "Ona göre bir takım oluşturuyoruz. Eğer 5+0+3'te bir değişiklik olursa tavrımızı koyarız" sözleriyle TFF'ye göndermede bulundu. Önder Özen'e çok güvendiğini belirten Orman, "Bilic konusunda ısrar etti. Şimdi takımdan çok memnunuz" açıklaması yaptı. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; gt; Hüseyin EROĞUL


nbsp;Son Kartal Ramon

İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın yeni transferi Ramon Motta dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. İdari Direktör Semih Usta tarafından karşılanan futbolcu sonrasında Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek Bilic'le tanıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...