Fenerbahçe'de Sow krizi bitti

Fenerbahçe'de Sow krizi bitti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Senegalli yıldızın, attığı tweetleri silmesi ve hocası Ersun Yanal'dan özür dilemesi üzerine konu kapandı

Fenerbahçe'de sinirlerin gerilmesine sebep olan Sow-Ersun Yanal gerginliği mutlu sonla noktalandı. Sow'un Sivas maçında kadroya alınmaması üzerine üzüntü ve şaşkınlığını sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla başlayan kriz, Yanal'ın maç sonrasında Senegalli yıldızın medyaya konuşmasını eleştirmesiyle tırmanmıştı. Bunun üzerine Sow'un özel bir televizyon kanalına verdiği röportajda Yanal'ın tavrını eleştirmesiyle ipler kopma noktasına geldi. Ancak araya giren yöneticiler ortamı yumuşattı ve kriz Sow'un hocasından özür dilemesiyle noktalandı. Attığı tüm tweetleri silen Sow, Senegal Milli Takımı kampından Ersun Yanal'ı arayarak özür dileyince Yanal da oyuncusunu affetti.
ÇALIŞIP FORMAMI GERİ ALACAĞIM
Yaşananlardan büyük pişmanlık duyduğunu belirten Sow, "Kesinlikle art niyetim yoktu. Duygusal bir reaksiyon gösterdim. Futbolcu sahada olmadığı zaman kendisini mutsuz hisseder. Benim de bu ruh hali içinde açıklamalarım oldu. Olayların buraya geleceğini düşünemedim" derken, "F.Bahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem hiç olmadı. Burada çok mutluyum. Daha fazla çalışıp formamı geri alacağım" ifadeleriyle hocasına söz verdi. Yanal'ın da "Zor bir süreçten geçiyoruz. Birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" vurgusu yaparken, "Ne seninle ne başka bir oyuncumla kişisel bir problemim yok, olamaz da. Çalışan formayı giyer" diyerek Sow'u motive ettiği öğrenildi. nbsp;M.Emin ULUÇ


Santos'un izinde

F.Bahçe, Sow-Yanal gerginliğinin benzerlerini Aykut Kocaman döneminde Alex ve Santos'la yaşamıştı. Kocaman'ı eleştiren Santos affedilirken, Alex takımdan gönderilmişti. Santos'un yolunu izleyen Sow'un Yanal'la yüzyüze bir görüşme yapacağı belirtildi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...