Trabzonsporlu Giray Kaçar'ın durumu ağır

/ Kaynak: DHA
Trabzonsporlu Giray Kaçar'ın durumu ağır

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kardermik Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Trabzonspor lige verilen aranın ardından Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Aykut Demir, Yusuf, Zokora, Bamba, Adrian ve Janko'yla birlikte sakatlığı olan Giray katılmadı. Bordo - mavililer antrenmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada uzun bir sakatlık döneminin ardından iyileşen Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa'da antrenmanda topla birlikte yapılan çalışmaya katıldı.
GİRAY KAÇAR ŞOKU
Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan Giray Kaçar'ın sakatlığının ciddi olduğu açıklandı. Giray'ın sağ arka uyluğunda kas zedelenmesi olduğu belirtildi. Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, Giray'ın 2 hafta sonra oynayabileceğini belirterek, "'Giray'a kas zedelenmesi teşhisi koyduk. İstanbul'da tedavisi halen sürüyor ve kendisine iğne tedavisi uygulanıyor. Hafta sonu Trabzon'a dönecek" dedi.
BAŞARAN'DAN TAKIMA DESTEK nbsp;
Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, çok eleştirilen takıma sahip çıktı. Futbolcularla ve teknik ekiple sohbet eden Başaran, "Biz arkanızdayız. Cesaretinizden bir şey kaybetmeyin" diyerek takıma moral verdi.
Trabzonspor'da dün yapılan antrenman sırasında saha ortasına gelip futbolcular ve teknik ekiple konuşan Asbaşkan Ali Kemay Başaran'ın oyunculara ve teknik ekibe destek verdiği ortaya çıktı. Başaran'ın, "Yönetim olarak arkanızdayız. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın demiyorum. Hatalardan tabi ki ders almalıyız. Ama cesaretinizden bir şey kaybetmeyin. Biz hep burada ve yanınızda olacağız. Avrupa' da ve ligde önemli işler başaracağınıza inanıyoruz" dediği öğrenildi. Başaran'ın konuşmasının ardından tek tek tokalaşıp sarıldığı futbolcuların da, verilen bu destekten hoşnut olduğu belirtildi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...