Gaziantep'ten son günde çifte bomba

Gaziantep'ten son günde çifte bomba

SPOR Haberleri

Gaziantepspor, transferin son gününde Ukraynalı golcü Artem Milevskiy ve Litvanyalı savunmacı Marius Stankevicius'u kadrosuna kattı.

Gaziantepspor, transferin son gününde Ukraynalı golcü Artem Milevskiy ve Litvanyalı savunmacı Marius Stankevicius'u kadrosuna kattı. nbsp;Transferin son gününde Gaziantepspor, iki büyük bomba patlattı. Kırmızı-siyahlı ekip, Dinamo Kiev forması giyen golcü oyuncu Artem Milevskiy'i ve Lazio'da görev yapan savunmacı Marius Stankevicius'u kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Artem Milevskiy ile 3 yıllık, Marius Stankevicius ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Yeni transferlerden Milevskiy'nin 7 Eylül Cumartesi günü geleceği ifade edilirken, Litvanya Milli Takımı kampında bulunan Marius Stankevicius'un da milli maçlar sonrası geleceği belirtildi. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...