Vestel'in akıllı telefonu IFA'da görücüye çıktı

/ Kaynak: İHA
Vestel'in akıllı telefonu IFA'da görücüye çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Vestel'in ilk kez IFA'da görücüye çıkardığı yerli tasarım ve üretim eseri yeni akıllı telefonu standın en dikkat çeken ürünü oldu.

Vestel'in ilk kez IFA'da görücüye çıkardığı yerli tasarım ve üretim eseri yeni akıllı telefonu standın en dikkat çeken ürünü oldu. nbsp;Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Avrupa'nın en büyük elektronik fuarı IFA'ya 19. kez katılan Vestel, 480 farklı ürününü toplam 2 bin 650 metrekarelik iki standında sergiliyor. Vestel' in ilk kez IFA'da görücüye çıkan yüzde 100 yerli tasarım ve üretim akıllı telefonu Vestel standının yıldız ürünü oldu. Vestel, IFA'da akıllı telefonlarının 4.3", 4.7" ve 5" ekranlı üç farklı prototipini sergiliyor. Türk mühendisler tarafından geliştirilen Vestel akıllı telefon Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine ve kullanıcıların istekleri doğrultusunda değiştirilebilir donanım özelliklerine sahip. Her bütçeye hitap edecek üç farklı akıllı telefon modeliyle Ocak'ta Türkiye pazarına giriş yapacaklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, şöyle konuştu:"Vestel akıllı telefon, göz alıcı tasarımı ve yüksek teknolojisiyle ileri teknolojiye sahip ürünler geliştirme ve üretmedeki iddiamızı gözler önüne seriyor. Elektronik konusundaki tecrübemiz sayesinde, devre şemalarına kadar üretimi kendi fabrikalarımızda yapıyoruz. Esnek yapımız ve elektronik pazarındaki deneyimimiz sayesinde akıllı cep telefonunda da başarılı olacağımıza inanıyorum. 5 inç'ten büyük ekranlı, full HD çözünürlüklü, dört çekirdekli üst seviye telefonlar geliştirmeyi hedefliyoruz." Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Vestel'in üretim yaptığı her alanda ilk beşte yer almayı hedeflediğini belirterek, şunları söyledi: "Sektörde çok büyük rakipler olmasına karşın, ihracat için Avrupa, Güney Amerika ve Ortadoğu ülkeleriyle şimdiden görüşüyoruz. Üretim yaptığımız her alanda ilk beşe girmek hedefimiz. Örneğin yılda yaklaşık 10 milyon TV üretiyoruz ve bu konuda ilk beşteyiz. Akıllı telefonda da bu hedef doğrultusunda hareket edeceğiz."
TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...