Başbakan Erdoğan ile Rasim Ozan arasında ilginç diyalog

Başbakan Erdoğan ile Rasim Ozan arasında ilginç diyalog

GÜNDEM Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı, cep telefonundan ikizlerinin video ve fotoğraflarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gösterdi

Beyaz TV'de yayınlanan "Usta'nın Hikayesi" programından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Sabah yazarı ve Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı arasında o ortamda bulunanları da şaşırtan bir dialog yaşandı. Program sonrası Başbakan Erdoğan stüdyoda bulunan Kütahyalı'ya "Ozannn" diye seslenerek yanına çağırdı ve Kütahyalı'nın yeni doğan ikizleri Ayşe Ela ve Betül Yasemin'in fotoğraflarını görmek istedi. Kütahyalı da cep telefonundan ikizlerinin video ve fotoğraflarını Başbakan'a gösterdi.


FENERBAHÇELİ OLMASIN DİYE ÖNLEM
Başbakan isim babası olduğu olduğu Ayşe ve Betül bebeklerin fotoğraflarına dakikalarca bakarken, bebeklerine Galatasaray zıbını giydirmiş olan Kütahyalı'ya takıldı, "Ne oğlum bu bebeklere GS forması giydirmişsin" dedi... Kütahyalı da, "İsim babaları onları Fenerbahçeli yapmasın diye önlem aldım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...