Gekas için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na baş vurulacak

/ Kaynak: AA
Gekas için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na baş vurulacak

SPOR Haberleri  / AA

Eryüksel, Gekas'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiğini, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuracaklarını söyledi.

Eryüksel, Yılmaz AtabarutTesisleri'nde düzenlenen kol sponsorluğu imza töreninde gazetecilerin Gekas hakkındaki sorularını cevapladı. "Yunan futbolcu anlaşmayı tek taraflı feshederek kulüpten ayrıldı. Her futbolcu gerekçe göstererek federasyon feshi yapıyor. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuracağız. Bu bir süreçtir, bizler Gekas'ın futbol hayatını devam ettirmesini isteriz. İnşallah orada da başarılı olur. Ancak kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız." Yeşil-siyahlı kulübün transferin son gününde, Denizlispor'un alt yapısında yetişen ve İstanbulspor, Denizli Belediyespor, Turgutluspor ve son olarak Nazilli Belediyespor'da forma giyen savunma oyuncusu İsmail Konuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Toplantıda takımın geçen yıl kol sponsorluğunu üstlenen firma ile anlaşması da yenilendi. Sponsorluk sözleşmesi, Alhatoğlu Zeytinyağı Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Alhatoğlu ile Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel tarafından imzalandı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...