Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akhisar Gekas'ın peşini bırakmıyor

Akhisar Gekas'ın peşini bırakmıyor

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Gekas'ın aralarındaki sözleşmeyi tek taraflı feshettiğini belirterek, 'Bu olayın takipçisi olacağız' dedi

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Konya Torkuspor'la anlaşan Yunanlı eski futbolcuları Theofanis Gekas'ın kendileriyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirterek, "Bu olay yüzünden kulübümüzün uğradığı haksızlığın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi. Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Konya Torkuspor'la anlaşan Yunanlı eski futbolcuları Theofanis Gekas'ın kendileriyle olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini belirterek, "Bu olay yüzünden kulübümüzün uğradığı haksızlığın sonuna kadar takipçisi olacağız" dedi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) fesih gerekçesini kendilerine bildirmesinin ardından harekete geçeceklerini kaydeden Başkan Eryüksel, şunları söyledi, "Fesihnameyi inceledikten sonra TFF'ye ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvuracağız. Biz Gekas'ın futbol oynamasına karşı değiliz. Yeni kulübünde başarılı olmasını arzu ederiz. Sonuçta bize yararı dokunan bir oyuncunun mağdur olmasını istemeyiz. Ancak kulübümüzün çıkarlarını da gözetmek zorundayız. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...