Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Takım Dünya Kupası'na nasıl gider

Milli Takım Dünya Kupası'na nasıl gider

SPOR Haberleri

2014'te Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kupası'na gitmek için seferberlik ilan eden A Milli Futbol Takımımız Andorra maçı öncesi ince hesaplar yapıyor.

2014'te Brezilya'da yapılacak olan Dünya Kupası'na gitmek için seferberlik ilan eden A Milli Futbol Takımımız bu geceki Andorra karşılaşması öncesi ince hesaplar yapıyor. Macaristan ile 1-1 berabere kalarak Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'na katılma şansını zora sokan Türkiye, şimdi ince hesaplar yapıyor. Finaller için Romanya ve Macaristan'la çekişen Ay-Yıldızlılar kalan 4 maçını da kazanıp diğer karşılaşmaların sonucunu beklemek zorunda. Gruptaki en kritik maç ise Romanya ile Macaristan arasında oynanacak. Bu takımların beraberliğinde şans yeniden yüzümüze gülecek. Macarların kazanması halinde Brezilya hedefi büyük ölçüde bitecek. Romanya kazanırsa Millilerimizin deplasmanda Romanya ile oynayacağı karşılaşma çok kritik hale gelecek. Türkiye ayrıca elemelerdeki en kötü grup ikincisi olmamak için de çaba gösterecek.
İşte bizi Brezilya'ya götürecek olan 3 şart;
1- Grupta kalan 4 maçımızı da mutlaka kazanacağız.
2- Macaristan ve Romanya bütün maçlarını tamamladığında 19 puanın altında kalacak. Bugünkü Romanya-Macaristan maçı berabere biterse ikincilik şansımız çok artar. Bu durumda Salı günü Romanya'yı yenip, grupta ikinci sıraya çıkabiliriz.
3- Avrupa elemelerindeki 9 grup arasında en iyi 8 ikinci takım arasına girip Play-Off oynamaya hak kazanacağız. En kötü grup ikincisi eleniyor. İkinci olsak bile Play-Off'u kaçırma ihtimalimiz var. Yine de Fatih'in Aslanlar'ı son dakikaya kadar mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...