Beşiktaş'ın yeni transferi Kerim Frei hakkında tüm bilgiler

Beşiktaş'ın yeni transferi Kerim Frei hakkında tüm bilgiler

SPOR Haberleri

Genç milli yıldız Kerim Frei Beşiktaş ile resmen anlaştı. Beşiktaş Kerim Frei transferini borsaya bildirdi. Kerim Frei kimdir işte hayatı ve tüm bilgileri.

Genç milli yıldız Kerim FreiBeşiktaş ile resmen anlaştı. Beşiktaş Kerim Frei transferini borsaya bildirdi. Kerim Frei kimdir, işte hayatı ve tüm bilgileri. Siyah Beyazlı ekip Ramon transferini ardından harika bir transfere daha imza attı ve İngiltere Premier ligi takımlarından Fulham forması giyen Genç milli futbolcumuz Kerim Frei'yi resmen kadrosuna katmış oldu. Beşiktaş'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a yolladığı yazıda ünlü futbolcu için kulübü Fulham'a 3.157.894,50 bonservis ücreti ödemesi yapılacaktır denildi. Özellikle ülkemizde bu yaz ayında düzenlenen futbol turnuvasında harika maçlara imza atan Kerim Frei, bir çok kulübün transfer gözdesi olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...