Sivasspor Yunan liginin gol kralını transfer etti

Sivasspor Yunan liginin gol kralını transfer etti

SPOR Haberleri

Sivasspor, transferin son gününde Yunanistan Süper Ligi'nin son Gol Kralı Rafik Djebbour'u renklerine kattı. Elazığspor'dan Aydın Karabulut da Yiğido oldu.

Ligin ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan Sivasspor, Yunanistan'ın Olympiakos takımından golcü Rafik Djebbour ile Elazığspor'dan Aydın Karabulut'u kadrosuna kattı. Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, transfer sezonunun bitiminin son gününde kadroya iki takviye yaptı. Kırmızı-Beyazlılar son olarak Yunanistan'ın Olympiakos takımında oynayan ve geçen sezon 25 maçta attığı 20 gol ile gol krallığı yaşayan 29 yaşındaki Cezayirli forvet oyuncusu ile anlaştı. Kariyerinde Auxerre, La Louvière, Ethnikos Asteras, Atromitos, Panionios, AEK ve son olarak da Olympiakos forması giyen 1.84 boyundaki oyuncu kendisini 2 yıllığına Sivassporlu yapan imzayı attı.
AYDIN DA SİVASSPOR'DA
Öte yandan Sivasspor geçen sezon Sanica Boru Elazığspor forması giyen Aydın Karabulut'u da kadrosuna kattı. Almanya doğumlu olan ve Hertha Berlin altyapısında futbola başlayan Karabulut, 2005-06 sezonu ortasında Beşiktaş'a transfer olmuştu. Daha sonra Ankaraspor, Ankaragücü, Karabükspor ve Göztepe forması giyen 25 yaşındaki futbolcu son olarak geçtiğimiz sezon 25 maçta Sanica Boru Elazığspor forması giydi. Aydın'ın da takım kadrosuna katılmasıyla Sivasspor kadrosunu güçlendirdi. Tranfserler kulübün resmi internet sitesinden de duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...