Kerim Frei da Kartal oldu

Kerim Frei da Kartal oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş, İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Kerim Frei Koyunlu'nun transferini bitirdi.

Beşiktaş, İngiltere'nin Fulham takımında forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Kerim Frei Koyunlu'nun transferini bitirdi. İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Kerim Frei, siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalayacak. nbsp;Beşiktaş, adı son günlerde diğer Türk takımları ile de anılan Milli oyuncu Kerim Frei Koyunlu'yu renklerine kattı. Siyah beyazlılar, Frei'ın transferinin sonuçlandığını borsaya bildirdi ve genç oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirdi. 20 yaşındaki Kreim Frei ile anlaşan Beşiktaş yönetimi, Fulham ile de anlaşma sağladığını borsaya bildirdi. İstanbul'a gelen ve sağlık kontrolünden geçen Kerim Frei, siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalayacak. Grasshoppers alt yapısında oynadıktan sonra İngiltere'nin Fulham takımına transfer olan genç futbolcu, Londra ekibiyle 21 maça çıktı. Fulham forması ile UEFA Avrupa Ligi'nde 7 maça çıkan Kerim Frei, 1 gol attı. Frei 2012-2013 sezonununda ise kiralık olarak Cardiff City'de forma giydi. İsviçre genç milli takımlarının çeşitli kademelerinde nbsp; oynayan Frei, Abdullah Avcı döneminde tercihini ay-yıldızlılardan yana kullandı nbsp; ve 4 kez milli oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...