Beşiktaş genç yıldızını gönderdi

Beşiktaş genç yıldızını gönderdi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Burak Kaplan'ı sezon sonuna kadar bedelsiz olarak PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'a kiraladı.

Beşiktaş, Burak Kaplan 'ı sezon sonuna kadar bedelsiz olarak PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'a kiraladı. nbsp;Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Oyuncumuz Burak Kaplan Fethiyespor'a 2013-14 sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralanmıştır" denildi. nbsp;Siyah-beyazlı takım, 23 yaşındaki Burak Kaplan'ı, 2011-2012 sezonu öncesinde Almanya 'nın Bayer 04 Leverkusen ekibinden transfer etmişti.
RAMON'A 950 BİN EURO
nbsp;Beşiktaş, Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nden sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiraladığı sol bek Ramon de Moraes Motta'ya, 950 bin euro garanti ücret ödeneceğini Borsa'ya bildirdi. nbsp;Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Ramon de Moraes Motta ile 2013-14 sezonunu kapsayan sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya sezon sonuna kadar 950.000 avro garanti ücret ödenecektir" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...