Flaş iddia, Sow gidiyor 'o' geliyor

Flaş iddia, Sow gidiyor 'o' geliyor

SPOR Haberleri

Sow ile yollarını ayırmayı düşünen sarı-lacivertlilerin bu oyuncunun yerine Oscar Cardozo'yu bitirmeye çalıştığı iddia edildi.

Sow ile yollarını ayırmayı düşünen sarı-lacivertlilerin bu oyuncunun yerine Oscar Cardozo 'yu bitirmeye çalıştığı iddia edildi. Fransızların ünlü futbol dergisi France Football, müthiş bir iddia ortaya attı. Dergi, Moussa Sow'un, teknik direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Fenerbahçe'de huzursuz günler geçirdiğini, bu yüzden Türkiye'den ayrılmak istediğini duyurdu. Haberde, Senegalli yıldızın bir Katar kulübünün 6 aylık kiralama teklifine "Evet" dediği bildirilirken, sarı-lacivertlilerin bu oyuncudan doğacak boşluğu ise Oscar Cardozo ile doldurmak istediği iddia edildi. Fenerbahçe'nin Cardozo için Benfica'ya son bir teklif daha yaptığı, Sow'un ise ocak ayına kadar Katar'da kalacağı, ardından da Lyon'a transfer olacağı belirtildi. Transferin bitimine saatler kala ortaya atılan bu iddia bomba etkisi yaparken, bugün büyük bir sürpriz yaşanabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...