Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhvan'ın 14 üyesi daha gözaltında

/ Kaynak: AA
İhvan'ın 14 üyesi daha gözaltında

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır güvenlik güçlerinin yedi farklı kentte Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) 14 üyesini gözaltına aldığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bakanlığın çevik kuvvet ile işbirliği içinde El-Kalyubiye, El-Buhayra, El-Menufiye, El-Minye, Beni Suveyf, Sohac ve Asyut kentlerinde haklarında yakalama emri çıkarılan 14 İhvan üyesini gözaltına aldığı kaydedildi. Mısır güvenlik güçleri, ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin de üyesi olduğu İhvan'ın liderleri ve üyelerine yönelik operasyonlarını, 3 Temmuz'daki askeri darbeden bu yana sürdürüyor. 14 Ağustos'ta güvenlik güçlerinin darbe karşıtı kitlesel oturma eylemlerinin odağındaki Rabia'tül Adeviyye ve Nahda Meydanı'ndaki gösterilerin, yüzlerce göstericinin ölümüyle dağıtılmasının ardından İhvan teşkilatına yönelik gözaltı operasyonları hız kazandı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...