Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Kasımpaşaspor maçı hazırlıkları sürüyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de Kasımpaşaspor maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe,4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanına denge ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından 7'ye 7 hücum ve defans organizasyonları yaptığı belirtildi. Altyapı takımlarında oynayan genç oyuncular Fatih Somuncu, Yiğit Özden, Tolga Tekin, Ömür Günaydın, Eray Deniz, Murat Hocaoğlu, Mehdi Akgül, Furkan Taşdemir, Semih Ergül, Cengizhan Gündüz ve Muhammed Akarslan'ın antrenmada takımla çalıştığı kaydedildi. Milli takımlarda bulunan oyuncular antrenmanda yer almazken, Emre Belözoğlu ve Joseph Yobo'nun özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...