Kocaeli'de trafik kazası, 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Kocaeli'de trafik kazası, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin İzmit İlçesi D-100 Karayolu Kuruçeşme mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi araçta sıkışarak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, D-100 Karayolu Kuruçeşme mevkii İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan Mustafa Tezer İdaresindeki 45 FU 671 plakalı otomobil plakası alınamayan bir TIR'ın arkadan çarpması sonucu savrularak bariyerlere çarptı. Kaza sonrası plakası alınamayan TIR olay yerinden kaçarken, araç içerisinde bulunan Mustafa Tezer ve eşi Selma Tezer araç içerisinde sıkıştı. İtfaiyesi ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar sağlık ekipleri tarafından Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araçtan yaralı çıkarılan Mustafa Tezer., "TIR arkadan çarptı, çevirdi bizi, çarpıp kaçtı, arabada eşim vardı ben vardım damadım vardı" ifadelerini kullandı. Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlatırken, olaya karışarak kayıplara karışan TIR'la ilgili olarak geniş çaplı arama çalışması başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...