Taraftar Milliler'i yalnız bırakmadı

Taraftar Milliler'i yalnız bırakmadı

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası elemelerinde Andorra ile kritik bir mücadeleye çıkan takımımızı, Kayseri'deki Kadir Has Stadı'nda taraftarlarımız yalnız bırakmadı.

Türkiye-Andorra mücadelesiyle Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda milli coşku yaşandı. Türk bayrakları ve Kırmızı-Beyaz formalarıyla tribünlerde yer alan taraftarlar, milli futbolcular karşılaşmaya hazırlanmak için sahaya çıktığında stat hoparlörlerinden çalınan müzikler eşliğinde tezahüratlar yaptı. Mücadele öncesi tribünlerin çeşitli bölümlerine irili ufaklı Türk bayrakları asıldı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda tribünlerin büyük bölümü dolarken, az sayıda koltuk boş kaldı. Zaten mücadelenin başlamasına saatler kala stadın önünde bulunan bilet gişelerinde de uzun kuyruklar oluşurken, yaklaşık 32 bin kişinin maçı izlediği ifade edildi. Gelen gollerle iyice coşan tribünler, 90 dakika boyunca Ay-Yıldızlı oyunculara büyük destek verdi. Bir ara cep telefonlarının ışıklarıyla seyirciler, hoş bir görüntünün de oluşmasını sağladılar. Maç sonunda da oyunculara ve Fatih Terim'e büyük sevgi gösterisi vardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...