Eşi baba evine kaçınca, yol kesip dehşet saçtı

/ Kaynak: CHA
Eşi baba evine kaçınca, yol kesip dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Aydın'da boşanmak isteyen karısının babasının evine gitmesine kızan öfkeli eş, yolunu kestiği eşi ve ailesine kurşun yağdırdı.

Aydın'ın Yukarı Kayacık köyünde, boşanmak isteyen karısı Ümmühan Türkmen'in (36) babasının evine gitmesine kızan öfkeli eş Hüseyin Türkmen (37), yolunu kestiği eşi ve ailesine kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan Ümmühan Türkmen'in sol bacağı, kayınpeder İbrahim Türkmen'in (70) sağ bacağı ve kayınbiraderi Durmuş Türkmen'in (47) her iki bacağı da isabet eden saçmalar yüzünden kesilmek zorunda kaldı. Olay, dün saat 21.30 sıralarında Kanlıdere mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Umurlu beldesinde ikamet eden ve uzaktan akraba olan Hüseyin Tükmen (37) ile eşi Ümmühan Türkmen (36) geçtiğimiz hafta tartıştı. Eşinden boşanmak isteyen Ümmühan Türkmen, 16 yaşındaki oğlu M.T.'yi de yanına alarak Yukarı Kayacık köyünde ikamet eden babası İbrahim Türkmen'in (70) evine gitti. Karısını geri dönmeye ikna etmek için eve gelen Hüseyin Türkmen, evde kimseyi bulamadı. Eşi ve ailesinin Aydın merkeze gittiğini öğrenen Hüseyin Türkmen, Kanlıdere mevkisinde beklemeye başladı. Türkmen, Aydın'dan köydeki evlerine 09 HZ 133 plakalı cip ile dönmekte olan eşi, kayınpederi ve kayınbiraderinin yolunu kesti. Hüseyin Türkmen'in durdurmak için av tüfeği ile lastiklerine ateş etmesiyle lastiği patlayan cip kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza yapan cipten inen kayınbirader Durmuş Türkmen, Hüseyin Türkmen'in üzerine yürüdü. Öfkeli damat Hüseyin Türkmen, üzerine gelen İbrahim Türkmen, Durmuş Türkmen ve Ümmühan Türkmen'in bacaklarına rastgele 8 el ateş etti. Araçtan inmeyen M.T. (16) ise olaydan yara almadan kurtuldu. Hüseyin Türkmen, olayın ardından kayıplara karıştı. Yoldan geçen köylüler tarafından çağırılan ambulanslar, İbrahim Türkmen'i Aydın Devlet Hastanesi'ne, Durmuş Türkmen'i Atatürk Devlet Hastanesi'ne ve Ümmühan Türkmen'i Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Ümmühan Türkmen'in sol, İbrahim Türkmen'in sağ ve Durmuş Türkmen'in de her iki bacağı diz altından kesildi. Jandarma, olayın ardından kaçan Hüseyin Türkmen'i yakalamak için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...